ivermectina para q sirve gotas revectina droga raia ivermectin is effective for covid-19 real-time meta analysis of 42 studies traitement gale stromectol ivermectina pr Skip to main content

13. Mali kraški maraton, 2013

Datum: 24. marec 2013
Dol­žina: 21,098 km
Višin­ska raz­lika: +-169 m
Vreme: vetrovno in deževno
Tem­pe­ra­tura: 1° C

Po letu pavze sem se spet znašel na startu kraškega maratona. Tako, kot vsako novo sezono je  to moja prva polovička. Tako nikoli ne vem kako dobro (ali slabo) sem pripravljen. Letos zaradi poškodbe nisem treniral kakšnih hitrejših tekov, ampak imel sem občutek, da lahko tečem pod 1:40. Vreme nam letos resnično ni bilo naklonjeno. Pihalo je in bilo mrzlo. Veliko prijavljenih tekačev se je odpovedalo tekmi. Sem pa srečal nekaj pogumnih tekačev, ki so tekli v kratkih hlačah in tekaški majici brez rokavov.

In, ko smo stali na startu nas je sigurno veliko razmišljalo kaj nam je to treba. Ampak, ko smo prečkali startno črto so bile te misli odrinjene na stran. Telo se je kmalu ogrelo in počutil sem se odlično. Veter je pihal v hrbet ali pa se je umiril. Tako je šlo vse do zadnjih treh kilometrov. Takrat se je začel še zadnji vzpon in veter se je obrnil točno v nas. Na trenutke nisem bil prepričan ali tečem ali stojim na mestu. Noge so bile že utrujene in nastopila je kriza. Kljub vsemu sem stisnil zobe in pritekel v cilj. Dosegel sem čas 1:37:21 in skupno uvrstitev 238. mesto (od 1.073), ter 54. mesto (od 209) v kategoriji.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja