kilox gotas para piojos ivermectina escabiose stromectol costo ivermectina cada cuantas horas se toma can ivermectin be used to prevent covid 19 ivermectina 6mg 4 comprimidos kilox gotas para q es Skip to main content

9. Dvorjanski tek za memorial Janija Stroja

Dolžina: 7,7 km
Vreme: sončno
Temperatura: 14 C

Že lansko leto sem se želel udeležiti tekme v Dvorski vasi, pa potem nisem mogel. Letos se je vse izšlo in tja sem se pripeljal pol ure pred štartom. No, vsaj tako sem mislil. Najprej so štartali otroci, šele pol ure kasneje smo imeli štart članice in člani. Vreme je bilo skoraj idealno za tek, čeprav je bilo na progi, ki je potekala večinoma po gozdu (v senci), le nekoliko hladneje.

Prijavilo se nas je samo 30 tekačic in tekačev. Glede na to sem mislil, da bom mogoče uspel dobiti celo svojo prvo medaljo. Pa sem se pošteno zmotil. To sem ugotovil že pred štartom, ko sem videl prijavljene tekmovalce. Sami pravi tekači. Adijo medalja … Proga je bila dokaj razgibana, najtežji del pa je zadnji kilometer in pol, ko se teren dvigne. Med tekači sem videl tudi 2much4me, tekača Tekaškega foruma.

Štart! Začeli smo v hrib in takoj se je skupina tekačev pognala naprej. Kmalu sta me prehitela še Blaž in Marko. Potem pa sem vse do 4. kilometra tekel sam. Do takrat sem v daljavi še videl gospoda, ki je štel nekje 60 let, kako se je oddaljeval. Kmalu me je prehitela še ena tekačica in za seboj sem slišal korake drugega tekmovalca. Vse do konca sem potem tekel na istem mestu in prišel v cilj s časom 36:22. Tisti zadnji klanec mi je zares pobral veliko moči in sem komaj čakal, da se spustim po klancu navzdol, ki pelje v cilj. Na cilju smo dobili krofe in čaj. Razglasitve rezultatov in podelitve se nisem uspel udeležiti, saj me že ves dan ni bilo doma in sem komaj čakal na tuš. Tako sem se odpovedal pivu in klobasi. No, pivo sem popil zvečer. Danes so bili objavljeni tudi rezultati. V svoji kategoriji sem zasedel 4. mesto, absolutno med moškimi pa 12. Sliši se dobro, ampak prijavljenih ni bilo veliko tekmovalcev. Bila pa je dobra tekma.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja