ivermectin covid 2021 soolantra 30g prix ivermectine naturelle ivermectin pastile prospect can i get ivermectin in south africa Skip to main content

avtocesta, tek in uničene Mizunke

Danes sem se končno odločil, da daljši tek odtečem po novi (še neodprti) avtocesti med Radovljico in Ljubnem. O trasi je pisal že Bojan in sem si rekel, da moram poskusiti.

Bil je lep topel dan in začel sem iz Radovljice proti Ljubnem. Prvi del je že asfaltiran in je zares dober občutek teči po cesti, kjer ni nikogar. Edino kar malo pokvari dober vtis je veter, ki ves čas piha. Ampak ni sile. Kmalu (pri Gozdni učni poti) se začne makadam in tam sem naletel na prvo oviro. Delavci so čez cesto kopali vsaj 2m širok jarek. Na srečo so imeli urejen obvoz Smile. Naslednja ovira se je pokazala pri viaduktu v Mošnjah. Delavci so na začetku viadukta opravljali neka dela in je bilo vse zadimljeno, cesta pa zaprta. Tek sem zaključil, a samo v smeri proti Ljubnem. Nadaljeval sem nazaj proti Radovljici in naprej proti Vrbi. Nekje pri Radovljici sem v desni nogi začutil mravljince in po nekaj postankih ugotovil, da so moje Mizuno Wave Nemesis uničene.

Mizuno Wave Nemesis

Kljub vsemu sem nadaljeval vse do Vrbe oz. do konca nove avtoceste in potem nazaj do Radovljice in do doma. Vse skupaj je naneslo nekaj čez 18 km, včasu 1 ure in 55 minut. Bil je zares topel dan. Naslednji teden bom poskusil srečo in poskušal priti do Ljubnega (upam, da že v novih Mizunkah).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja