ivermectin reddit stromectol prezzo ivermectin is para que sirve el quanox ivermectina where to purchase ivermectin for dogs contraindicaciones ivermectina Skip to main content

Bolečine v hrbtu, mravljinci v nogi in odlična masaža 3.

Težave se nadaljujejo. Po zadnjem obisku pri maserju (četrti obisk sem izpustil, ker nisem imel časa) sem žel preizkusiti v kakšnem stanju je moja poškodba. Bil sem zelo vesel, da bom po skoraj mesecu dni lahko spet tekel. Poleg tega pa sem močno upal, da je poškodba sanirana. No, po kakšnem 6. kilometru sem ugotovil, da je poškodba še vedno prisotna. Še vedno v nogi čutim mravljince. Od takrat dalje sem ponovno poskušal z raznimi postavitvami noge pri dostopu, kupil sem posebne vložke za superge, ki naj bi bolj absorbirali udarce, tekel samo po travnati površini in celo tekel bos. Vse skupaj me je ponovno prepričalo, da za poškodbo ni kriva moja tehnika in ne superge. Kriva je bolečina v hrbtenici oz. rahlo premaknjeno vretence v ledvenem predelu hrbtenice.

Tako sem se za v petek naročil pri osebnem zdravniku za pregled. Gotovo končna rešitev takrat še ne bo znana, saj bom v primeru potrjene diagnoze, najbrž dobil napotnico za slikanje. To pomeni, da bom moral še nekaj časa teči s poškodbo, ki mi preprečuje, da bi tekel več kot 8 kilometrov. Ravno tako se zna zgoditi, da bom v času zdravljenja (mogoče celo operacija?), moral izpustiti veliko tekem ali celo mirovati celo poletje. Vse je odvisno od hitrosti našega zdravstva in načina zdravljenja. Močno upam, da bo poškodba kmalu preteklost in se bom lahko pripravil za 21-ko na LJ maratonu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja