levne ivermectine ivermectina que es para que se usa signs of ivermectin toxicity in dogs where to get ivermectin in canada ivermectin original how much ivermectin paste to give a dog how soon does ivermectin kill scabies Skip to main content

Bolečine v hrbtu, mravljinci v nogi in odlična masaža 5.

Dopusta je konec. Vsaj daljšega. In po nekaj mesecih težav s hrbtenico in posledično s tekom, se je sedaj le vse skupaj obrnilo na bolje. Takoj po opravljenem kratkem tečaju sem se intenzivno lotil odpravljanja napak pri tehniki teka. Tako sem pri vseh tekih, ki sem jih opravil na dopustu, zavestno poskusil teči vzravnano in skrajšati korak, da z nogo pristanem bolj pod telesom in na sredino stopala. Vse skupaj se je obrestovalo, saj so se bolečine zmanjšale na minimum! Tako sem lahko že pretekel 12 km. Očitno je sestop na peto res velika obremenitev za hrbet. Zraven sem tudi nekaj malega plaval in naredil kakšno vajo za hrbet. Če bo šlo tako naprej bom celo začel razmišljati od 21-ki na Ljubljanskem maratonu.

Na dopustu sem imel čas tudi nekoliko analizirati moj tek na 2. Nočni 10ki. Ugotovil sem, da mi je uspel zares dober čas. Sedaj sem tudi videl, da sem v svoji kategoriji (do 40 let (rojeni med 1968 in 1977) zasedel 70. mesto od 192 tekačev. Poleg tega sem ugotovil, da je Polar pokazal manj kilometrov ravno zaradi spreminjanja koraka teka. Očitno ga bom moral ponovno kalibrirati z novo tehniko teka. Če bom uspel najti kakšno dobro fotografijo s teka jo bom objavil.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja