ivermectin kaufen österreich apotheke ivermectina dosis perros garrapatas ivermectin dosage for chickens in water ivermectin legal in south africa ivermectina g1 avermectine kaufen Skip to main content

Eric Clapton: Avtobiografija (2008)

Št. strani: 318
Založba: Učila International, d.o.o., Tržič
Letnica izdaje: 2008
Jezik: slovenski
ISBN: 9789610005810
Mere (v mm): 230 x 160

Eric Clapton:
Slika iz Emka.si

Eric Clapton. Glasbenik, katerega zgodbe nisem poznal. Poznam samo nekaj njegovih najbolj zananih uspešnic, nikoli pa se nisem prav posebej zanimal za njegovo glasbo. Na prvi pogled se mi je zdel miren, družinski človek. Nekoč sem zasledil, da mu je umrl sin in sklepal sem, da je njegova umirjenost povezana s tem dogodkom.

In, ko sem knjigo prebral je bila moja prva misel: “Kako je mogoče, da je ta človek sploh še živ?!” Zakaj? V knjigi razkrije njegovo dolgoletno vdajanje mamilom in alkoholu. Doživel je vsaj tri avtomobilske nesreče zaradi vožnje pod vplivom alkohola in mamil. Več kot polovico svojih koncertov je preigral pijan in/ali zadet. Pravi roker. Seveda je vse to brezskrbno uživanje pustilo posledice.

Omenjena knjiga je zelo podroben opis Clapton-ovega življenja. Opisane so vse skupine pri katerih je igral in vse glasbenike s katerimi je igral. In to niso bili samo mladi, vzpenjajoči virtuozi, to so bilie prave zvezde tistega časa (Phil Collins, Stevie Ray Vaughan, Billy Preston, Ringo Star, George Harrison, Jimi Hendrix) Pri prebiranju pride v pomoč dobro poznavanje glasbenikov tistega časa. Kljub temu, da črke niso velike se bere dobro.

PRIPOROČAM

Reblog this post [with Zemanta]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja