revectina 6mg preço francesoir ivermectine dosis ivermectina escabiosis is ivermectin safe for pregnant horses ivermectina dosis para nios piojos does ivermectin kill ticks on pigs Skip to main content

Flexa pograd že stoji

V sredo so končno poklicali iz trgovine Lesnina na Brdu in so nas obvestili, da je naročen izdelek pri njih v skladišču. Pred skoraj dvema mesecoma smo naročili pograd Flexa. Še vedno ne razumem kako je možno, da se v današnjih dneh čaka na pograd (ali kakšen drug kos pohištva) tako dolgo. No, vseeno. Otroka sta bila presrečna in smo ga šli takoj naslednji dan iskat. Najbolj me je skrbelo, da vse skupaj ne bo šlo v naš Renault Megan Classic (letnik 2000), zato sva si sposodila karavana Opel Astro.

V skladišču sem ugotovil, da vse skupaj le ni tako ogromno in težko. Doma sem veselo znosil pakete v sobo in začel trgati kartonaste ovoje. Na pomoč mi je priskočil Igor in počasi je pograd začel rasti. Ker je bila ura kmalu 21, nisem niti pomislil na fotoaparat, da bi malo vmes še poslikal. No, po treh urah sestavljanja je pograd stal. Vmes sva seveda morala kakšen del ponovno razstaviti, ker sva kaj pozabila, ampak to je del sestavljanja. Problem je v tem, da ima vsak paket svoja navodila. Osnovna navodila pa ne predvidevajo možnosti dodatnih delov in tako lahko kaj pozabiš. Že ko sva postavila postelji eno na drugo me je malo zmotil način, kako sta postelji povezani med seboj. Vmes je kos lesa, ki pa je na zgornjem stičišču pritrjen z železno paličico, ki poteka skozi obe luknji (upam, da se razumemo ;-) ). Torej znotraj krepi les. Spodnji del pa je pritrjen samo s plastičnimi okvirčki.

pograd Flexa

In takole sedaj zgleda soba s pogradom.

pograd Flexa

pograd Flexa

Včeraj sem montiral še lučki tako, da bosta otroka lahko gledala slikanice v postelji. Lučki smo kupili v Merkurju (Esta), imajo pa jih tudi v Lesnini na Brdu.

lučka

6 thoughts to “Flexa pograd že stoji”

  1. zelo všečno! vem, da je že stara tema, pa vseeno:). morda še veste kateri model pograda je to (ker je več modelov) in točne dimenzije?
    najlepša hvala za odgovor

    lp, s

  2. Ko smo naročili Flexo, sobico za našo najstarejšo, tudi v Lesnini, je bilo rečeno, da je rok dobave 2 meseca. Dobili pa smo jo potem že po dveh tednih. Ne gre za to, da pohištvo pripeljejo z Danske, ampak da se nabere dovolj naročil za en tovornjak, da se jim zmanjšajo transportni stroški. Tako lahko dobiš pohištvo zelo hitro ali pa tudi ne, odvisno od sreče :-)

    Mimogrede: Flexa je najboljša možna izbira. Res je draga, a neverjetno kakovostna. Ko bomo rihtali sobe še za preostale otroke, bo v njih zagotovo tudi Flexa.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja