kjope mectizan ivermectina como age mectizan 3mg price in nigeria ivermectina aumenta imunidade como tomar ivermectina segun el peso ivermectina bula ivermectina s does ivermectin kill red mites on chickens Skip to main content

Garmin triatlon Bled 2008

Dolžina: 400m, 13,4 km in 3,3 km
Vreme: deževno
Temperatura: 15 C

Kot je bilo napovedano je bila sobota deževen dan. Temperatura je iz ure v uro padala in ob 13h je bila že 15 C. Dež je padal večino časa, a kljub vsemu je bilo potrebno triatlon končati. Vse pa se je zapletlo že v petek popoldne, ko je Daks padel s kolesom. Tako sva z Matijam ostala brez kolesarja. No, na koncu je direktno iz porodnišnice vskočil “sveži” očka Domen. Tako, kot vsako leto je bila gneča velika, saj je bilo prijavljenih več kot 474 tekmovalcev. Prijavili smo se za štafetni triatlon za podjetja in združenja.


Ciljni prostor


navijači

Štart štafet je bil izveden s skoraj pol urno zamudo. Letošnja novost je bil štart iz pomola ali iz vode. Na štartu je bila prijavljena tudi ekipa Garmin2, ki so jo zastopali: Luka Turk (plavanje), Jure Robič (kolo) in Klemen Dolenc (tek)! Tako, da sem že pred štartom vedel kdo bo zmagal. Temperatura vode je bila okrog 24 C in je bila toplejša od ozračja (15 C).


Luka Turk


Jure Robič (Wikipedia)

Matija je plaval 6:56, kar je malce slabše kot lansko leto. Menjava je bila uspešna in Domen je šel na kolo okrog minuto in pol za Juretom Robičem. No, tukaj pa se je zaostanek povečal. Ker je bila proga spolzka smo se odločili, da naj Domen vozi previdno in naj ne tvega preveč. Poleg tega je Jure odpeljal progo hladno hiter in naredil še večjo razliko. Domen je vozil 27:06, kar je skoraj 3 minute in pol počasneje od lani. Med tem, ko sva z Matijo čakala na Domna, sem opazil, da se mi je izpraznila baterija na footpodu. Na koncu sem tekel v času 14:50, kar je celi 2 stotinki bolje od lani. Tako smo skupaj porabili 49:55 (lani 46:22). To je zadostovalo za 7. mesto od 10. prijavljenih. Uradni rezultati so tukaj.


Domen


Matija


jaz

2 thoughts to “Garmin triatlon Bled 2008”

  1. Ja, prireditev je uspela. Seveda bi bilo veliko bolje, če bi bilo vreme vsaj malo boljše. Vreme le naredi neko vzdušje. Tako se mi je zdelo, da se je kar nekaj tekmovalcev premislilo in ni nastopilo. Ravno tako ni bilo prav veliko gledalcev, večinoma so bili spremljevalci tekmovalcev (vsaj po moji oceni).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja