compre ivermec tomar ivermectina engorda ivermectina animal ivermectin covid studies 2021 para que sirve el medicamento ivermectina en gotas Skip to main content

Nastop na Ljubljanskem maratonu vprašljiv

Ljubljanski maraton

Hmm, le kaj mi je bilo tega treba??? Tečem celo sezono, da bi se na koncu udeležil še največjega teka pri nas v Sloveniji, potem pa napravim tako neumnost. O čem govorim? Včeraj, samo dva dni pred maratonom, sem se s pridružil bratu in še dvema prijateljema pri igranju squash-a. Tokrat sem drugič igral ta hiter in eksploziven športa. Zaželel sem si namreč, da bi se ga naučil igrati in bi imel, poleg teka na smučeh, še en šport za preživljanje zime.

No, pa se na hitro ogrejem in začnemo igrati (najeli smo dve dvorani). Pri drugem servisu pa se nerodno stegnem za žogico in začutim močno bolečino v zadnji desni stegenski mišici! No, izkaže se, da ne morem več hitro teči in tako do konca samo malo “nabijam” žogico v steno. Malce sem poskusi tečti in nisem čutil kašne pretirane bolečine. Skratka danes je dan počitka in upanja, da bom jutri lahko tekel.

Sem pa tudi že določil svojo taktiko teka. Po najnovejših informacijah bo eden od zajčkov (Ero Šramel) tekel za rezultat 3:45 na maratonski progi, kar pomeni 1:52:30 za 21 km progo. To je ravno rezultat, ki ga bom lovil. Skratka, moj cilj je ta, da sledim omenjenemu zajcu do zadnjih kilometrov, potem pa če bo mogoče, še malo “potegnem”. Ampak bomo videli najprej kako bo jutri zjutraj z mojo poškodovano mišico.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja