remedio piolho comprimido usa ivermectin can i buy ivermectin over the counter for my dog kde kupim ivermectin ivermectina diminui imunidade Skip to main content

Nova tekaška oprema: Mizuno Wave Rider 11

Kot sem omenil že v eni od zadnjih objav, so stare Mizuno Wave Nemesis odslužile svoje. Bil je čas, da kupim nove. Že nekaj časa sem ob teku čutil bolečino v desnem kolku in ob tem čutim kot, da nogi ne stopata v pravem ritmu. Ob stiku s tlemi pa podplata občasno oddajata nek čuden topot, kot bi bila spodaj plastika. Na sobotnem teku pa sem občutil kot, da je podplat počen in v nogi sem čutil mravljince.

Pri vseh teh znakih sem bil takoj mnenja, da bo potrebno stare “mizunke” zamenjati za nove. Z njimi sem pretekel približno 1.151 km. Malo sem si ogledal zadnji test v reviji Polet in tekaški forum.net, ter se odločil za model Mizuno Wave Rider 11. To je sedaj že moj tretji par tekaških copat, ki sem jih kupil odkar sem začel teči (2004). Moji prvi tekaški copati so bili Nike Air Pegasus (približno 1.204 km). Kasneje sem se odločil za Mizuno in mi ni žal. Zaskrbljujoče je samo to, da je vsak nakup dražji Smile.

Nike Air PegasusNike Air Pegasus

Mizuno Wave Rider 11Mizuno Wave Rider 11

One thought to “Nova tekaška oprema: Mizuno Wave Rider 11”

  1. Klemen,
    če bi jaz kupoval oziroma ko bom kupoval, se bom tudi odločil za model Mizuno Wave Rider. Imam že dolgo “zamerkane” :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja