Skip to main content

P****** Antivirus XP 2008

Acronis True ImageImage via Wikipedia

Danes sem na hitro želel na enem starem prenosniku zamenjati trdi disk. Ker nisem želel ponovno nameščati sistema in vseh programov, sem se odločil, da naredim popolni backup na USB disk. Potem bom restavriral sistem na novega. Tak je bil plan. Najprej sem naredil napako in sem iz torrenta potegnil program Acronis True Image. Datoteka je vsebovala virus: Antivirus XP 2008. Tako sem porabil vsaj 2 uri za reševanje svojega sistema. Do same rešitve problema me je ponovno pripeljal stric google –> stran z opisom rešitve.

Zemanta Pixie

4 thoughts to “P****** Antivirus XP 2008”

 1. Resnično me zanima kaj imajo avtorji virusov od tega, da 1.000 ali večim uporabnikom zagreni življenje. A nekatere to rajca ali kaj?

 2. Hja nekateri virusi uspejo okužit backupe ki jih dela system restore. Tale zadeva pa disable ceu kup zadev, poleg tega da požre ogromn sisteskih resurcev.

 3. Ja, za tisti del, ko sem reševal svoj sistem bi mi prav prišel restore. Ne vem točno že zakaj, vendar jaz sem ga pri sebi izklopil (že ob prvi inštalaciji sistema). Mogoče bo pa res dobro, da ga pa le vključim.

 4. Sicer ne pride v poštev v tvojem primeru, pa vendar, men se je danes to zgodilo, pa sem problem enostavno rešil z XPjevim system restore za dva dni nazaj.

  Po vzpostavitvi sistema je bil računalnik tak kot pred tem Antivirusom XP 2008.

  Ne vem zakaj ljudje naredijo vse od formatiranja do instalacije vsega možnega arzenala adawarov, sam najbolj enostavnega pa ne…

  No, upam, da bo komu tole v pomoč.

  Lp.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja