lucy kerr bolsonaro ivermectin wiki how much ivermectin can a human take for covid how long do you take ivermectin ivermectin dose for cat mange ivermectin on dogs ivermectina comprar online chile how long does it take for ivermectin to kill mites in dogs Skip to main content

Paleovember 2015, prvih 11 dni

Prvih 11. dni je skoraj za mano. Moram reči, da nisem občutil kakšnih posebnih težav. Dvakrat sem se zbudil z glavobolom in nekaj dni sem bil brez energije. Ne morem reči, da je bilo to samo zaradi prehrane, najbrž je bilo večinoma zato, ker  sem premalo spal. Začuda pa nimam nikakršnih specifičnih potreb po hrani. Ponavadi si zelo želim piva, tokrat tega (še) ni. Samo en dan sem si zares zaželel pehtranove potice in pa jabolčnega zavitka. :-) Edini problem s katerim se srečujem je ta, da v hladilniku res hitro zmanjka zelenjave. Ponavadi že ve dveh do treh dneh po nakupu.

9. dan: Končno mi je uspelo ročkanje.

Preskok se mi je dogodil 9. dan, ko sem bil končno res poln energije. Razlika se mi pozna tudi pri fizični aktivnosti, še posebej pri plezanju. Teža se mi je nekoliko zmanjšala – 0,8 kg. Danes sem daroval kri in so mi izmerili hemoglobin krvi in pritisk. Hemoglobin je na zgornji meji (170 g/L), krvni tlak  pa v mejah normale 141/77 mmhg. Sistolični (zgornji) je pri meni vedno malo višji.

Pri rekreaciji se držim urnika. Trenutno mi še uspeva 3-4 krat plezanje in 2-3 krat tek. Vmes naredim še kakšno vajo za stabilizacijo trupa (plank), sklece in počepe.

Za enkrat gre vse po planu.

2 thoughts to “Paleovember 2015, prvih 11 dni”

  1. I see you don’t monetize humerca.com, don’t waste your traffic, you can earn additional bucks every month with new monetization method.
    This is the best adsense alternative for any type of website (they approve all websites),
    for more info simply search in gooogle: murgrabia’s tools

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja