what does ivermectin kill in humans preo de ivermectina para caes revectina mata piolho ivermectina para comprar ivermectina nombre comercial argentina ivermectina gotas 5 ml como tomar ivermectina 6mg 4 comprimidos para piolho Skip to main content

Priprave na 8. Mali kraški maraton in poškodba

Še 21. dni. Še 3 tedne imam časa, da se pripravim na 21 km tek. Sam trening sicer poteka po programu, ampak pojavile so se težave – poškodba. Namreč, sedaj se mi že kakšen teden dogaja, da se mi v desnem podplatu pojavijo mravljinci. To se zgodi nekje po 5 km ali malo kasneje. Najprej sem mislil, da je problem v obrabljenih supergah. Zato sem kupil nove, a spremembe še ni bilo.

Včeraj sem tekel 16 km in sem poskušal noge bolj stegniti. Tako mi je uspel, da so se mravljinci pojavili šele nekje pri 11 km. Poleg tega sem prestavil foot pod iz desne noge na levo. Očitno problem ni bil v tem. Imam pa občutek, da je problem nekje v hrbtenici. Že nekaj časa me ob pritisku zaboli eden od vretenc. Poleg tega me občasno boli levi kolk. Vse skupaj mora biti nekako povezano, recimo tako, da se priščipne kakšen živec ali kaj podobnega. Skoraj gotovo ni povezano s tekom, saj občasno začutim mravljince tudi pri daljšem sedenju. Naslednji teden bom šel na masažo, če bo kaj pomagalo. Drugače pa se bom najavil za pregled pri Fuchs-u.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja