Warning: Creating default object from empty value in /home/humercac/domains/humerca.com/public_html/wp-content/plugins/search-unleashed/models/incoming-search.php on line 27
Skip to main content

Silverlit X-TWIN Jet

Že nekaj časa sem si želel, da bi si kupil nek majhen, radijsko voden model letala. Z njim bi se zabavali tako otroci, kot jaz sam. In včeraj sem čisto po naključju, na polici v Mercatorju zagledal model Jet, iz serije X-TWIN, podjetja Silverlit. Cena se mi je zdela ugodna, kaj več pa tudi nisem ne poznal in ne razmišljal.

X-TWIN Jetmoj model ima drugačne barve (www.mimovrste.com)

Kasneje sem si na internetu ogledal podatke o modelu. Polni se preko daljinca, ki rabi 6 baterij tipa AA. Včeraj sem jih šel takoj kupiti in jih zvečer že napolnil. Polnjenje letala traja okrog 10 minut, letel pa naj bi ene 20 do 30 minut (po navodilih). Letalo ima v sebi Li-Poly baterijo (akumulator)in je zelo lahko (20g), kar mu preprečuje letenje v vetru. V seriji je najhitrejši model in ga poganjata 2 propelerčka. Danes sem ga želel preizkusiti, ampak je bilo preveč vetrovno. Sporočim kako se obnese, ko ga zares stestiram.

2 thoughts to “Silverlit X-TWIN Jet”

 1. Hvala za povabilo. Sem si že pogledal forum. Trenutno še ni veliko obiskovalcev. Se bom ob priliki še registriral in kaj napisal.

 2. Hoj!

  Svoje izkušnje lahko podeliš na forumu za navdušence x-twin letalc.

  Osebno ti garantiram, da boš imel s tem letalom neskončno zabave…
  (Če ti le ne bo ostal previsoko na drevesu:)

  Lp,
  Vanja

  http://x-twin.megabb.com/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja