ívermectina ivermectina calox precio panamá is ivermectin available over the counter in the uk ivermectin dosage for humans south africa is ivermectin legal in south africa ivermectina piel Skip to main content

Smoki je smoki.

Vir: Wikipedia

Ko sem bil še otrok sem zelo rad jedel čips, slane palčke in smokije. Smokiji so bili takrat samo eni (vsaj kakor se jaz spominjam) – “Smoki: flips sa kikirikijem”. Bili neka stalnica.

Smoki, smoki slani smoki za sve vas
Djeco, djeco slani smoki poklon za vas
Smoki, smoki uvijek smoki za sve nas
Soki, smoki Soko Stark
(dubokim glasom) Soko Stark

Z leti sem jih vedno manj jedel, vendar sem jih še videval v trgovinah. Potem pa se mi je zdelo, da jih nekaj časa ni bilo. No, sedaj so že nekaj časa spet prisotni na večini trgovinskih polic. Včasih so obstajali samo 50g, danes pa prodajajo že 150g. Izdeluje jih podjetje Štark iz Državne skupnosti Srbije in Črne gore. Prodajajo tudi nekaj smokijev z dodanimi okusi (čokolada, paprika, …), ampak klasika je najboljša. Zraven najbolje paše čokolada. Jaz osebno prisegam na čokolado Milka s piškotom (choco swing), saj tako dobimo domači Snickers Smile. In še danes prisegam samo na te flipse s kikirikijem, ker smoki je zakon.

smoki

3 thoughts to “Smoki je smoki.”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja