ivermectin cream side effects humans ivermectin for worms simpiox precio para que sirve ivermectina uso veterinario serve o ivermectina cher ivenox ivermectina bula preo drogasil para q sirve el quanox gotas Skip to main content

Tek po Budimpešti, 2007

V četrtek sem šel službeno v Budimpešto. Tam sem ostal 3 noči. Stanoval sem v hotelu Gellert, ki ima ****. S seboj sem prvič na potovanje vzel tudi tekaško opremo. Tako sem drugi dan našel nekaj ur prostega časa in se odločil, da grem teči. Na internetu sem prebral, da je najbolj priljubljena točka za tek Margaretin otok.

Margaretin otok
Margaretin otok

Margaretin otok je prostor za sprehajanje in točka mnogih športnih aktivnosti. Na otoku so igrišča za tenis, nogomet, atletski stadion, bazeni, veslaški klub, itd. Okrog otoka je speljana tekaška steza v dolžini okrog 5,5 km, ki ima podlago kot atletske steze. Veliko ljudi je v petek popoldne teklo in se sprehajalo. Edini problem je ta, da na otoku ves čas piha. Deloma poskušajo problem rešiti z zasaditvijo dreves in grmovja, vendar še ni povsem zraslo.

Moj hotel je bil v ulici Szent Geller ter in je od otoka oddaljen pribljižno 4 km. Leži na desni strani Donave – Budim. Ko sem prvič gledal zemljevid se mi vse skupaj ni zdelo prav dolgo in sem se odločil, da bo tekel kar od hotela do otoka in nazaj. Do otoka sem tekel ob prometni cesti ob Donavi. Na koncu sem nameril kar 14,7 km (MapMyRun, spodaj).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja