how long does ivermectin take to work on worms ivermectina dosis nios 6mg stromectol amazon uk comprar ivermectina mercado livre ivermectina dosis pediatrica gotas ivermectina para cães dose Skip to main content

Tekaški polčas

V soboto je (šele) drugi tek letos, ki se ga bom uspel udeležiti. Čeprav sem planiral veliko tekem, mi je poškodba vse pokvarila. Tako se bom v soboto že 2. udeležil Nočne 10ke – nočni tek okrog blejskega jezera. Tek je dolg 10km, kar znese pribljižno 1,5 kroga. Lansko leto sem popolnoma pregorel (čas 49:11), zato upam, da bo letos bolje. Kljub temu, da sem letos pretekel že 550 km, se ne počutim prav posebej v formi. Na začetku sezone sem si zastavil cilj preteči 10km v času 45 minut. To je sedaj zaradi poškodbe nerealno, kljub vsemu pa upam na vsaj 47 minut.

Na isti dan sem se tudi prjavil za tekaški tečaj, ki ga vodi Urban Praprotnik. Upam, da bom s pomočjo video analize mojega teka, našel kakšne rešitve za povečanje hitrosti. Saj že nekaj let tečem podobne čase brez napredka. Bom sporočil kako izgleda.

One thought to “Tekaški polčas”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja