ivermectin safe dosage for ivermectin in humans ivermectina nombre comercial veterinaria kjope ivermec ivermectina melhor horario para tomar Skip to main content

Udeležba na 8. Malem kraškem maratonu ogrožena ali kako sem si postavil diagnozo

Kot sem že pisal (Priprave na 8. Mali kraški maraton in poškodba in Po programu 10 km za trening) imam poškodbo, ki se mi vleče sedaj že skoraj tri tedne. Preizkusil sem že tri modele superg (Nike Air Pegasus, Mizuno Wave Nemesis in Mizuno Wave Rider 11), prestavil foot pod na levo supergo, tekel s skoraj odvezanimi supergami, preizkusil razne načine postavljanja nog in stegovanja – pokrčenja nog, … NIČ. Še vedno se mi okrog 6-8 km pojavljajo mravljinci (odvisno od hitrosti teka) in potem sprednji del (posebej prsti) podplata (noge) oteče in čutim močan pritisk. Posledično začnem nogo postavljati drugače in pride do bolečin še v gležnju. Včeraj je bila bolečina tako močna, da se je potem razširila po celi nogi. Oteklina je splahnela šele po ene 30 minutah.
bolečine v hrbtu
Danes sem pregledal ene 5 različnih knjig na temo hrbet (raztezanje, težave, …) in našel diagnozo, ki je enaka mojemu problemu (Dr. Jenny Sutcliffe: Kako odpravimo težave s hrbtenico).

IŠIAS
Vzroki in simptomi:
… V najslabšem primeru se lahko bolečina začne v hrbtu, potuje po zadnjici v kolk in po nogi navzdol do stopala. OBČUTIMO LAHKO TUDI MRAVLJINCE IN VČASIH ODREVENELOST. …

In to je pri meni dejansko tako. Išias. Občasna bolečina v vretencu (ledveni del), bolečina v kolku in mravljinci. Sedaj moram še ugotoviti kako se lotiti problema. Splošni zdravnik in potem naprej, alternativna varianta (akupunktura, kiropraktika, …) ali fizioterapevt (Fuchs)? Sicer sem že večkrat razmišljal, da bi šel enkrat h kiropraktiku, vendar se bojim, da mi bo kaj izpahnil Tongue out. Mogoče še bolj zaradi dejstva, da sem imel dve operaciji rame, zaradi ponavljajočega izpaha.

masaža kiropraktika

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja